2018 Ustalar Turnuvasında Lüks Rolex Saatleri

Bununla birlikte, Rolex Deepsea bir dalış dalışı olsa da, Masters hafta sonu boyunca golf sahasında bir miktar göreceğiz. Tiger Woods, Jason Day ve Adam Scott, genellikle Steel Oyster bileziği ile bileklerine bağlanmış 44 mm’lik Deepsea replika saat ve siyah golfçü versiyonu için seçilen üç golfçüyle tanınıyor. Nitekim, Adam Scott, birkaç yıl önce kazanan yeşil ceketini giyerken Deepsea’sını giydi. Sahte saatin bariz kalınlığından başka, Deepsea’ya bir tarih penceresine takılan diğer Rolex spor saatlerinden bahseden başka bir özellik de kristal üzerindeki bir Cyclops lensinin eksikliğidir.replika saat replika saat
Bir diğer popüler Rolex replikası pro golfçüler, Rolex Daytona kesinlikle Masters Turnuvasında gösterilecek. Örneğin, Rickie Fowler, platin rengi Daytona saati ile buzul mavisi kadranı ve kahverengi Cerachrom seramik bezel ve beyaz “Panda” kadranı ve siyah seramik çerçeveli yeni paslanmaz çelik Daytona modeli arasında değişiyor.
Yine bir başka kopya Rolex dalış saati olan Submariner, Masters’ta hem oyuncular hem de patronlar üzerinde şüphe uyandırmayacaktır. Aslında, Rolex’in en ünlü spor saati olarak, büyük prestijli bir etkinliğe gitmek ve kalabalığın içinde bazılarını görmek nadirdir. Ayrıca, Rolex metal ve renklerin bir çeşidi içinde çok sayıda sahte rolex Submariner saat sağlar, bu yüzden birçok farklı versiyonu görmeye güveniyoruz. Konuya göre, golfçu Hideki Matsuyama, 40 mm Oyster davasında mavi kadran ve mavi çerçeveli iki tonlu Submariner sporu yaparken, Rickie Fowler’ın caddesi Joseph Skovron, çelik No-Date Submariner giyer. Yeni Augusta Ulusal Başkanı bile, Fred Ridley çelik Rolex Submariner giyer.
Ustalar takvimdeki en ünlü golf turnuvası olarak kabul edildiğinden, Rolex’in en prestijli saati olan rolex Day-Date President’ın da orada olacağı kesin. Bir favori Rolex efsaneleri Jack Nicklaus ve Tom Watson, bu golf devlerinin her biri, genellikle satış için sarı altın rolex Day-Date çoğaltma saatler giyen görülür. Ancak, oyuncuların yanı sıra, Rolex Gün Tarih saatleri, turnuva süresince sahadaki birçok kullanıcının dikkatini çekecek.
Masters turnuvası Pazar öğleden sonra bir karar verecek ve yakın gelecekte sporun en iyi oyuncuları tarafından oynanan bazı destansı golf oynamayı umuyoruz.